από τον Ε.Μ.

Αξιότιμε κύριε διευθυντή, αγαπημένοι μας καθηγητές

Θα θέλαμε έτσι απλά μέσα απ΄ την καρδιά μας να σας εκφράσουμε την αγάπη το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφουμε για εσάς. Πιστέψτε με ότι αν υπήρχε χρόνος ο καθένας από εμάς θα μιλούσε για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, δίνοντάς του να νιώσει λίγο από αυτά που πραγματικά κρύβει στην καρδιά του.

Στη ζωή μας υφαίνουμε πολλούς δεσμούς κι ένας ξεχωριστός δεσμός είναι αυτός που σφυρηλατείται μεταξύ δασκάλου και μαθητή. Τον κάνει να ξεχωρίζει η δοτικότητα, η αλήθεια, η αγάπη, ο σεβασμός, η σωστή διδασκαλία, η καλλιέργεια και το φως που βγαίνει από αυτή. Το παιδί ή ο ενήλικας δεν έχει σημασία. Ο άνθρωπος γενικά θέλει έναν σωστό δάσκαλο κοντά του, έναν άνθρωπο που θα σκύβει και πάνω από την ψυχή του, όχι μόνο πάνω από το μυαλό του και εσείς κάνετε ακριβώς αυτό το πράγμα.

Θα θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που την δύσκολη πορεία αυτών των δυο χρόνων την κάνατε εύκολη. Ένα ευχαριστώ που στο χαμόγελό σας νιώθουμε την ενθάρρυνση να συνεχίσουμε. Ένα ευχαριστώ που γιατρέψατε μια μεγάλη πληγή του παρελθόντος που πάντα ήταν ανοικτή στον καθένα από εμάς μιας και τα μαθητικά χρόνια τα διέκοψε, κι έτσι δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό. Ένα ευχαριστώ για την υπομονή σας και την ευγένειά σας. Ένα ευχαριστώ για τις γνώσεις που με τόση αγάπη μας μεταδώσατε.

Να είστε πάντα καλά κι ευλογημένοι, να συνεχίσετε το έργο σας που το κάνετε να είναι ξεχωριστό γιατί εμπεριέχει αγάπη. Χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε άλλο, σας αποχαιρετούμε και διασφαλίζουμε πως οι ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί θα είναι πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας…

Ε.Μ.